Vrijdagvideo: Jim Gilliam – The Internet is My Religion | #vrijdagvideo

Jim Gilliam

Een maand geleden stond Jim Gilliam voor een menigte bij Personal Democracy Forum 2011 en deelde hij een persoonlijk verhaal over hoe het internet hem hielp.

“Tijdens mijn jeugd, had ik twee liefdes: Jezus, en het internet”, zei Gilliam. Het begin van een verhaal dat hem van Liberty University naar een ziekenhuiskamer voer, waar het gevoel van verslagenheid en gebrokenheid overheerste. Hij overleefde op pijnstillers en de hoop dat hij een beenmergdonor konΒ vinden.

Er was redding: “Ik keek toen naar een klein zakje merg werd geleegd in mijn arm,” vertelde hij de menigte.

Vastbesloten om door te gaan met zijn leven, zijn geloof in God en geschokt na het verliezen van zijn moeder aan kanker, zei hij, dat hij ‘zijn hart gaf aan het internet’. Hieronder een inspirerend verhaal.

Enhanced by Zemanta

1 Comment

Plaats jouw reactie