Inzicht: The voice of Holland tot nu toe | #inzicht

The voice of Holland nadert de live uitzendingen. #D2W houdt al enige tijd de activiteiten van The voice of Holland in de gaten op o.a. Social Media gebied. Deze worden regelmatig uiteengezet in een presentatie en aantal grafieken. Hieronder de cijfers en grafieken tot en met 19 November jl.

Infographics die een statische weergave geven zijn een vorm van datavisualisatie. Een infographic of informatieve illustratie geeft een informatieve weergave van verschillende objecten met een combinatie van tekst en beeld. Dit kan voorkomen in de vorm van een kaart, grafiek, bord, instructieve tekening of een interactieve applicatie. De infographic is bedoeld voor het overgedragen van informatie, data en kennis. Het wordt toegepast door journalisten in nieuws- en achtergrond artikelen, in financiële jaarverslagen, in openbaar vervoerssystemen als verklarend beeld, en voor wetenschappelijke of educatieve doeleinden. Op #D2W worden met regelmaat infographics gepubliceerd.

Uit de grafieken van The voice of Holland valt het volgende op te maken:

  • De groei van het aantal volgers, fans en vrienden op Twitter, Facebook en Hyves is constant en toont duidelijk aan dat het ‘relevantie-consistentie-discipline‘, dat staat voor de organische groei van het gevolg van een merk, product of dienst op het internet, waar regelmatig naar verwezen op #D2W ook opgaat voor The voice of Holland. De relevantie van de content is duidelijk, door consistent (lees elke vrijdag) nieuwe content te maken accelereert de groei op dat moment en tot doordat The voice of Holland weken lang achter elkaar relevante content toevoegt is het interessant voor fans van het programma de conversaties te blijven volgen op de diverse kanalen.
  • Het is duidelijk dat de belangrijke beinvloeders van de conversaties van The voice of Holland de juryleden en een aantal bekende Nederlanders zijn.
  • Veel videos van de site van The voice of Holland worden gedeeld middels de Social Media kanalen.

Bij #D2W kijken we uit naar de liveshow van The voice of Holland. We zijn namelijk benieuwd of Social Media een voorspellende waarde heeft.

Meer interesse in data van The voice of Holland? Bekijk ook:

Bekijk ook de infographics van:

Andere relevante posts:

Misschien ook leuk om te lezen:

Andere mogelijk interessante zaken:

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

4Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie