Rapport: Kyteman op Facebook | #rapport

The Kyteman Orchestra verdrong vorige week Trijntje Oosterhuis van de eerste plek. De hoogste nieuwe binnenkomer die week is Norah Jones. Zij komt met het album Little Broken Hearts binnen op de derde plek.

Wat is het effect van de album release op het aantal volgers en andere zaken die belangrijk zijn op Facebook? Hieronder een uitgebreid rapport van de afgelopen 60 dagen.

Het is duidelijk te zien dat wanneer het album uitkomt het aantal fans toeneemt. Doch echter valt ook te constateren dat de toename snel weer afvlakt. Van echte strategie op Facebook-fanpagina lijkt dan ook geen sprake. Dit kun je opmaken uit het feit dat de Facebook-pagina niet echt gebruikt wordt. Er wordt niet gepost en er wordt niet geantwoord op comments.

Hetgeen #D2W ergens bevreemd, immers was het niet Kyteman die enkele jaren geleden geroemd werd in de muziekindustrie vanwege de inzet op social media. Snel zoeken op Facebook leert dat er ook een Kyteman Orchestra pagina is http://www.facebook.com/TheKytemanOrchestra hetgeen enige verwarring schept. #D2W zal binnenkort een rapport van deze pagina posten.

Gerelateerde posts

Misschien ook leuk

Andere interessante presentaties:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s