Android en iPhone app-stores gelijk in Juli | #apps #iphone #android

Distimo, een Nederlands analyticsbedrijf, heeft de volgende groeipaden vrijgegeven voor de diverse app-stores via Silicon Alley Insider, waaronder iPhone en Android.

Uit de grafiek is op te maken dat in Juli van dit jaar naar verwachting de app-store voor Android bijna dezelfde omvang heeft als die van de iPhone. Er zullen dan bijna het gelijk aantal apps zijn. Apps zullen dan geen reden meer zijn om geen Android toestel te nemen.

Android en iPhone app-store growth

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

3Reacties

Voeg toe
  1. 1
    hypnotosov

    Ik denk dat je nu al rustig kunt stellen dat apps geen reden meer zijn om te kiezen voor een iPhone over een Android toestel.
    Niet alleen zijn er voor beide systemen nu zoveel apps dat het relatieve verschil steeds minder belangrijk wordt, het relatieve verschil is in korte tijd bijna helemaal verdwenen.
    Waren er begin vorig jaar nog 5 keer zoveel apps in Apple’s app store dan in de Android Market, in een jaar tijd is dat verschil gehalveerd en in het eerste kwartaal van dit jaar is dat verschil opnieuw gehalveerd.

Plaats jouw reactie