Lijstje: Internationale festivals 2013

Vibe Magazine heeft in samenwerking met Rankingz een lijstje gepubliceerd van 20 internationale festivals die zij komende tijd volgen zowel inhoudelijk als op het gebied van de inzet van internet en social media. Onderstaand de stand per 24 februari 2013.

Internationale festivals 2013Bekijk hier hoe de ranking tot stand komt. Het is mooi om te zien dat Vibe de Nederlandse festivals Mysteryland, Dance Valley en Defqon 1 op het netvlies heeft. Ook het Tomorrowland festival van onze zuiderburen gaat niet onopgemerkt voorbij.

Andere lijsten

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie