Lijstje: Internationale festivals 2013

Vibe Magazine heeft in samenwerking met Rankingz een lijstje gepubliceerd van 20 internationale festivals die zij komende tijd volgen zowel inhoudelijk als op het gebied van de inzet van internet en social media. Onderstaand de stand per 24 februari 2013.

Internationale festivals 2013Bekijk hier hoe de ranking tot stand komt. Het is mooi om te zien dat Vibe de Nederlandse festivals Mysteryland, Dance Valley en Defqon 1 op het netvlies heeft. Ook het Tomorrowland festival van onze zuiderburen gaat niet onopgemerkt voorbij.

Andere lijsten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s