Data: DJMag Top 100 minder populair?

Deze week is de laatste week dat gestemd kan worden voor de DJMag Top 100. Eerder deze zomer begon het stemmen. Hoe is het met de populariteit van de aan kritiek onderhevig zijnde lijst? DDMCA vergeleek de conversaties op Twitter van 2015 met die van 2014. Onderstaande grafiek geeft een beeld.

DJ Mag Top 100 Conversation on Social Media.002

Is de DJMag Top 100 minder populair aan het worden? Het stemmen begon dit jaar een week eerder dan vorig jaar. Duidelijk is dat de meest voorkomende hashtags ‘DJMagTop100’, ‘top100djsvote’ en ‘top100djs’ minder voorkomen in vergelijking met dezelfde periode in 2014. DDMCA duikt de komende tijd dieper in de data en onderzoekt de populariteit van de wedstrijd op social media.

Bekijk ook

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie