Beatrix hekelt sociale netwerken

Met verbazing vernam ik het volgende.

Koningin Beatrix opent in haar kersttoespraak een frontale aanval op internet. Zij ziet de mogelijkheden voor online interactiviteit als een oorzaak van vereenzaming.

In haar traditionele kersttoespraak die op eerste kerstdag is vrijgegeven, constateert koningin Beatrix dat Nederland aan het vereenzamen is. De grootste uitdaging van deze tijd, zo stelt Beatrix, luidt “hoe individu en gemeenschap weer met elkaar te verbinden en vertrouwen te herstellen.” Sociale netwerken zijn volgens het staatshoofd onderdeel van het probleem, niet van een oplossing.

View original article

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe
  1. 1
    Maarten Bousie

    Ik nodig Bea graag uit om onder het genot van een bakkie over het door haar gestelde probleem te komen brainstormen. Mocht dit niet in haar drukke agenda passen dan mag ze d’r ook met me over chatten op de Hyves…..

Plaats jouw reactie