Opvallende iPhone 4 trend op Flickr | #flickr #iphone

Via Chart of the Day werd van de week duidelijk dat de iPhone 4 een opmars maakt onder de gebruikers van het Flickr-fotoplatform. Er is duidelijk een exponentiele stijging te zien van het aantal gebruikers dat de iPhone 4 gebruikt om foto’s te maken. Het moge duidelijk zijn dat het uploaden met een iPhone nu eenmaal makkelijker gaat. Een Canon of een Nikon-camera dien je eerst aan te sluiten op een PC alvorens je kunt uploaden. #D2W is niet helemaal verbaast over deze ontwikkeling, maar opvallend is hij wel.

iPhone 4 popular on flickr

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie