Interessant: Serious Request 2011 op Skylin.es | #kans

Wil je weten welke foto’s de ‘crowd’ aan het maken is in Leiden tijdens de Serious Request 2011 actie gebruik dan Skylin.es. De zoekmachine voor actuele foto’s die via allerlei kanalen zoals Instagram worden verspreid. Hier een greep van een aantal foto’s van de Serious Request ‘crowd’ fotografen.

Serious Request Fotos 2011

Via Skylin.es heeft #D2W wat data ontvangen. Er worden op dit moment tijdens de Serious Request 2011 actie bijna 1000 foto’s per dag verspreid door ‘crowd reporters’. Een zeer leuke ontwikkeling waar merken, bedrijven en organisaties wat mee zouden kunnen wanneer ze de foto’s integreren de foto’s van Skylin.es in hun eigen domein. Dit zijn namelijk de echte fans.

Skylin.es Data foto's Serious Request

Door connecties te maken met fans die de foto’s gemaakt hebben is er de mogelijk om de huidige databases te verrijken met nieuwe profielen van nieuwe fans en volgers. Superfans of ‘influentials’ kunnen worden geidentificeerd en omarmd. Het merk, bedrijf of organisatie kan direct een relatie met hen aan gaan waarbij deze nieuwe fans en volgers weer kunnen worden ingezet om weer nieuwe fans en volgers te werven danwel te helpen met het verspreiden van berichten. Ook bieden de connecties ‘endorsement en sponsor’ mogelijkheden en kansen vanwege alle verbanden die uit de database gehaald kunnen worden omdat de volledige doelgroep in kaart is gebracht.

Database Creatie met Sociale ID's

Door middel van de inzet van simpele beschikbare tools en een goede internet strategie (die o.a. uit een cross platform strategie en een content release strategie bestaat) en een goed geolied proces kan een merk, organisatie of bedrijf waarde toevoegen aan zijn financiële balans. Feitelijk wordt internet dan van een kostenpost ineens toegevoegde (financiële) waarde voor een merk, organisatie of bedrijf. Bij #D2W zijn we eruit Skylin.es biedt kansen!

Lees ook:

Gerelateerd aan Serious Request:

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie