Lijstje: Top 10 biermerken 2011 | #lijstje

De biermerken zoals onder andere Heineken, Amstel, Carlsberg en Grolsch zijn tegenwoordig vertegenwoordig op de Social Media kanalen. De meeste hebben nog een lange weg te gaan. Van een gedegen strategie is bij de meeste merken namelijk nog geen sprake. Ze groeien gewoon mee de trend van de groei van de Sociale netwerken. Het lijkt er op dat de meeste merken maar wat doen en niet echt de dialoog aangaan. Ook connecties maken met fans en volgers is nog niet echt aan de hand. In ieder geval een (voorlopige) Top 10 van 2011.

Kanttekening. De lijst bestaat (nog) niet uit alle biermerken er zijn natuurlijk vele ‘kleinere merken’. De komende tijd zal de lijst worden uitgebreid. Biermerken kunnen zichzelf toevoegen via deze pagina.

Daarnaast heeft Budweiser vele Twitter-accounts en het is onduidelijk welke het officiele account is. Waarschijnlijk zal Budweiser een hogere score hebben op het moment wanneer het Twitter-account aan de reputatie-lijst van Rankingz wordt toegevoegd. Voor nu zullen ze het met de 9e plaats moeten doen. Mocht iemand de naam van het officiele account weten vul het dan gerust hier in.

Biermerken Top 10 2011 op Rankingz

Hieronder is Grolsch uitgelicht, een overzicht met infographics over 30 dagen. De positie op Rankingz, de Facebook en Twitter buzz, de influencers, de Kloutscore ontwikkeling en vrienden en volgers ontwikkeling zijn allemaal te zien op de detailpagina.

Positie ontwikkeling Grolsch op Rankingz
Positie ontwikkeling Grolsch op Rankingz
Twitter volgers ontwikkeling Grolsch
Twitter volgers ontwikkeling Grolsch op Rankingz
Facebook vrienden ontwikkeling Grolsch op Rankingz
Facebook Fans ontwikkeling Grolsch op Rankingz
Twitter Buzz ontwikkeling Groslch op Rankingz
Twitter Buzz ontwikkeling Groslch op Rankingz
Facebook buzz ontwikkeling Grolsch op Rankingz
Facebook buzz ontwikkeling Grolsch op Rankingz
Klout score ontwikkeling Grolsch op Rankingz
Klout score ontwikkeling Grolsch op Rankingz

Ben je geinteresseerd in meerdere merken kijk dan hier voor de gehele lijst.

Misschien ook leuk

Andere relevante posts

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie