Presentatie: Hoe sta je er voor op het web? | #ADE2012

Hoe sta je er voor op het web? Een interactieve presentatie tijdens de Amsterdam Dance Event 2012 voor studenten die zijn uitgekozen voor de ADE University over de methode voor het meten van iemands online reputatie. Hoe scoren een aantal van de toonaangevende namen in de internationale dance industrie, en waarom? Een spannende en interactieve masterclass op het Leidseplein in de Smirnoff Cube over het bezit van het web.

Hoe ziet het web eruit, wat is jouw positie en wat is jouw waarde? Ingegaan wordt op DJ’s, Labels en Events met als conclusie wat is de waarde van jouw positie op het web als DJ, Label of Event. Onderstaande slides geven een inzicht.

Lees ook

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

4Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie