Presentatie: Hoe sta je er voor op het web? | #ADE2012

Hoe sta je er voor op het web? Een interactieve presentatie tijdens de Amsterdam Dance Event 2012 voor studenten die zijn uitgekozen voor de ADE University over de methode voor het meten van iemands online reputatie. Hoe scoren een aantal van de toonaangevende namen in de internationale dance industrie, en waarom? Een spannende en interactieve masterclass op het Leidseplein in de Smirnoff Cube over het bezit van het web.

Hoe ziet het web eruit, wat is jouw positie en wat is jouw waarde? Ingegaan wordt op DJ’s, Labels en Events met als conclusie wat is de waarde van jouw positie op het web als DJ, Label of Event. Onderstaande slides geven een inzicht.

Lees ook

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s