Boeken door Denis Doeland

Geschatte leestijd - 5 minuten

In 7 jaar heeft Denis Doeland vijf boeken geschreven en in eigen beheer uitgebracht. Drie Nederlandse titels: Digitaal Vermogen, EDM en de Digitale Wereld en vanAnaloognaarDigitaal.nu. Alle drie juist nu relevant tijdens en straks na de coronaperiode. Je kunt ze hier allemaal inkijken en zelfs volgens het Pay-What-You-Want principe verkrijgen. Doe er je voordeel mee, want wie leest maakt progressie!

Two of the books of Denis Doeland are translated in English. Digital Assets and EDM and the Digital Domain. Both relevant during and after corona. They are also available through the Pay-What-You-Want principal. Use them to your advantage! The one who reads takes the lead!

English

data bedrijfswaardering

Digital Assets

In this publication (38 chapters in different parts) Digital Assets of Business and Industry Hacker Denis Doeland you will read how you as in individual and/or your organisation can be different and better in the digital ecosystem. Denis shares his insights regarding a number of organisations and interesting people in his network.

The force, power and potential of the digital ecosystem

Do you want to optimally use the force, power and potential of your organisation, your digital assets, in the digital world today? Start now, start here …

>> Go directly to the publication

EDM and the Digital Domain
The first English publication of Denis Doeland

EDM and the Digital Domain

The entertainment industry has been fundamentally transformed by the digital revolution. Music professionals and festival organizers face new challenges during the COVID-19 period and have to exploit new opportunities.

Why dj’s and festivals should change?

With this publication EDM and the Digital Domain, author and consultant Denis Doeland details how to digitize your music business, in order to thrive in the global entertainment industry.

>> Go directly to the publication

Nederlands

Denis Doeland eBooks
De derde publicatie van Denis Doeland

Digitaal Vermogen

In Digitaal Vermogen het boek van business-hacker Denis Doeland roept bedrijven en organisaties op om data op te nemen in hun bedrijfsbalans en de fan-relatie te optimaliseren om zo fan-data te vergaren. De voormalig ID&T-er deelt zijn inzichten op basis van praktijkervaring, zijn kijk op de toekomst en geeft een handleiding hoe alles uit je relatie met fans en klanten te halen.

Digitaal Vermogen, de kracht, macht en potentie van elke organisatie, is een handleiding om je business te ‘hacken’. Download hem nu!

>> Ga direct naar de publicatie

De kracht, macht en potentie van elke organisatie

EDM en de Digitale Wereld
De tweede publicatie van Denis Doeland

EDM en de Digitale Wereld

In de online-economie is aandacht is de nieuwe munt en zijn data het nieuwe goud. In EDM en de Digitale Wereld schetst Denis Doeland een strategie die het oude analoge verdienmodel transformeert tot het nieuwe digitale verdienmodel. Het boek maakt duidelijk waarom een gedegen digitale strategie een noodzakelijke en cruciale stap is naar blijvend succes. Het verklaart hoe dj’s en evenementenorganisaties hun aanwezigheid in de sociale media kunnen uitnutten tijdens en na de coronaperiode.

Waarom dj’s en festivals moeten veranderen

EDM en de Digitale Wereld is verplichte kost voor iedereen die werkzaam is in de muziekindustrie. Verander en overwin in de digitale wereld.

>> Ga direct naar de publicatie

vanAnaloognaarDigitaal.nu
De eerste publicatie van Denis Doeland

vanAnaloognaarDigitaal.nu

We bevinden ons midden in de ‘digitale verandering’. Oude business- en communicatiemodellen werken niet meer. Je wordt door Ger Hofstee en Denis Doeland in het boek vanAnaloognaarDigitaal.nu geholpen in de uitdaging om nieuwe businessmodellen te bedenken. Jouw nieuw businessmodel! Van analoog naar digitaal. In dit kader wordt, naast kennis van digitale culturen op het web, het ‘nieuwe’ denken, het ‘nieuwe’ normaal en het gaan buiten de gebaande paden steeds belangrijker. Gevolgd door kennis van bedrijfskundige businessmodellen.

De digitale verandering

De inzichten, feiten, cijfers, studies, ervaringen en praktijkvoorbeelden van Ger Hofstee en Denis Doeland geven je handvaten om een nieuw digitaal businessmodel te ontwikkelen.

>> Ga direct naar de publicatie


Vind je het tof wat je gelezen hebt en zou je het blog van Denis Doeland willen ondersteunen. Ja?

Voor 2,99 Euro in de maand help je ons al!

(Je kunt de maandelijkse betaling op elk gewenst moment stopzetten.)

You need to provide a cancel URL page in the settings

Jouw donatie wordt zeer gewaardeerd!


>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk bijna helemaal voor niets! Download ze hier …

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier …

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek