DDMCA | Het adviesbedrijf voor digitale strategie in sport, media en entertainment

DDMCA – het adviesbedrijf van Denis Doeland – helpt merken, bedrijven en organisaties technologie, de mechanieken en processen van internet en social media toe te passen om zo te voldoen aan de nieuwe verwachtingen van fans, klanten, medewerkers en andere betrokkenen op het gebied van internet en social media. DDMCA helpt hun stem een plaats te geven in de bedrijfsvoering van de organisatie.

Voorloper

Op het gebied van kennisontwikkeling, kennisdeling en consultancy in combinatie met de inzet van technologie, internet en social media loopt DDMCA voorop in Nederland. DDMCA levert diensten in de vorm van o.a. adviezen, analyses, lezingen, waarderingen, trainingen, social media monitoring en internet monitoring.

Klanten van DDMCA zijn zowel grote organisaties als kleinere die zien dat communicatie en conversatie een steeds grotere rol gaat spelen binnen en buiten de organisatie. Artiesten, global top-10 dj’s, top-50 festivals en top-10 food en health influencers, maar ook met de top-15 auteurs van Nederland en de tweede aanvoerder van het Nederlands elftal. 

Cases en voorbeelden die zijn gepubliceerd: Balr., Kakhiel,  Rumag, Hardwell, Armin Van Buuren, Dj Sam Feldt, Spinnin’ Records, ID&T, New York Times, NPO,  Talpa, Voetbal International, Touzani, KLM, NRC, Neymar, Top Notch en Paradiso.

DDMCA gelooft in:

  • Fans en klanten willen graag gezien en gehoord worden. Dialoog is hierbij het toverwoord. De fan, de klant wil als ‘koning’ behandeld worden. Het maken van de daadwerkelijke connectie en het ‘praten’ met de fan of klant is hetgeen waar het over gaat.
  • De ontwikkeling van het internet en (mobiele) apparaten in veranderend gedrag en invloed van de doelgroep ten aanzien van bewustzijn van en voorkeur voor merken, producten en diensten heeft geresulteerd.
  • De verregaande digitalisering en de distributie van content een revolutie tot stand heeft gebracht met daaraan (nieuw) gekoppelde business- en verdien- en waardemodellen voor merken, producten en diensten.

DDMCA kent 3 pijlers in haar werkzaamheden:

DDMCA is als volgt inzetbaar:

  • Interim Management
  • Project Management
  • Masterclasses en Workshops
  • Keynotes en Lezingen
  • Advies en Consultancy (strategie en waarde vraagstukken)

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen ? Neem gerust contact op.


>> Kijk hier alle afleveringen van Trends In Business

>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier …

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier …

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek