Kerstboom online bestellen en laten bezorgen

Kerstboom online bestellen

Afgelopen zaterdagmiddag werd ik bij mij in de buurt door twee ‘jongens’, allebei gehuld in een kerstmanpak, aangesproken. Enthousiast vroeg een van de jongens of ik een Amsterdam woonde en of ik al een kerstboom had. Natuurlijk had ik die nog niet. Om een lang verhaal kort te maken gaf de beste man mij de bovenstaande flyer. Hierop staat te lezen dat je een Nordmann kerstboom tegen de laagste prijs thuisbezorgd kan krijgen en dat zelfs nog een gedeelte van de opbrengst naar Warchild gaat. Op zich allemaal prima, ik dacht zelfs eigenlijk wel slim van die mannen …. Geen gezeik, helemaal naar een bloemenstal gaan die kerstbomen verkoopt en dan vervolgens dan de boom door de stad moeten sjouwen of in je auto moeten vervoeren met alle gevolgen van dien. Daar ben ik zelfs nog wel bereid om 5 of 10 Euro meer voor te betalen. Uiteindelijk ben ik thuis toch maar eens naar hun site gaan kijken. Toen was ik helemaal verkocht. Ik kan gewoon online een kerstboom bestellen, ze komen hem gratis thuis brengen en mag hem betalen bij levering. E-commerce op zijn best zo lijkt het. Eenvoudig, snel en veilig!

Bekijk hier de site en bestel wellicht een kerstboom online dit jaar. Ik ben me in ieder geval aan het beraden …

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

4Reacties

Voeg toe
 1. 3
  -JC-

  Maar hoe weet je dan zeker dat je een mooie boom krijgt? Misschien heeft ie wel een dubbele top en een gat , of is ie helemaal kaal aan de onderkant? Een handigere service zou zijn als ze hem ook weer ophalen na de kerst. En wie garandeert de donatie aan WAR-child?
  Zo goedkoop vind ik het trouwens niet.
  Maar goed, ik ben kritisch.

  • 4
   Denis Doeland

   Goed dat je kritisch bent, dat mag. Ze komen de boom thuis brengen en je mag hem betalen bij levering volgens de site. In ieder geval kan je de bestelling weigeren als hij niet aan de verwachting voldoet …. Een dubbele top en een gat of als helemaal kaal aan de onderkant is daarvan kun je altijd zeggen dat hij niet an de verwachtingen voldoet. Dan neem je hem simpelweg niet af … Zoals ik al schreef ik ben me nog aan het beraden 🙂

Plaats jouw reactie