Data: Social media netwerken wereldwijd

De toonaangevende sociale netwerken zijn meestal beschikbaar in meerdere talen en stellen gebruikers in staat om verbinding te maken met vrienden of mensen ver buiten hun geografische, politieke of economische grenzen.

In 2012 hebben meer dan 1,4 miljard mensen toegang tot verschillende sociale netwerken. Deze cijfers zijn nog steeds groeiende door toename van gebruik van mobiele apparaten en sociale netwerken die daar op af worden gestemd.

Onderstaande grafiek geeft de cijfers van de belangrijkste sociale netwerken weer tot en met derde kwartaal 2015. Hoe ziet het social media landschap er wereldwijd uit? Hoeveel mensen zijn aangesloten per netwerk?

Sociale netwerken wereldwijd

Wat is het belang om te weten hoe groot elk netwerk is? Lees hier meer over in het hoofdstuk ‘De rol van het internetecosysteem – EDM en de Digitale Wereld’.


 

(advertentie)

boek download edm en de digitale wereld.001

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

2Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie