Verborgen invloed van sociale netwerken | #socialenetwerken

Via Quora werd ik gewezen op deze video. Een erg inspirerende TEDtalk ‘The hidden influence of social networks: Nicholas Christakis‘. Deze video geeft je meer inzicht in de werking van Sociale Netwerken en hoe deze netwerken individuen zouden kunnen beinvloeden. We zijn allen ingebed in vaste sociale netwerken van vrienden, familie, collega’s enz. Nicholas Christakis spoort na hoe een groot aantal trekken – van geluk tot zwaarlijvigheid – zich kan verspreiden van persoon tot persoon. Nicolas Christakis laat zien hoe jouw plek in het netwerk een impact kan hebben op je leven op een manier waarvan je je zelfs niet bewust bent.

Vind hier aanvullende informatie over Nicholas Christakis.

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie