Asya talentvolle singer-songwriter | #asyamusic

Asya is een singer-song writer uit Noord Londen. Vanaf haar zeventiende schrijft ze haar eigen nummers, die worden geinspireerd door alledaagse thema’s als liefde en conflicten zo is op haar site te lezen. Er is niet veel bekend over Asya, behalve dat #D2W via Twitter er achter kwam dat zij 4 nummers gratis aanbied om kennis met haar te maken. De muziek is hieronder te beluisteren en te downloaden. Oordeel zelf wat je er van vindt.

Wat #D2W betreft is het een leuke start van een talentvolle singer-song writer, die haar muziek op een nieuwe manier aan de man probeert te brengen. We zoeken de komende tijd verder uit wie deze dame nou eigenlijk is.

 

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie