Achtergrond: Fragmentatie van rechtenbeheer helpt niet

Geschatte leestijd – 1 minuut

Ik was in mei van van het voige jaar op de International Music Summit in Ibiza. Op deze summit komen mensen uit de Dance-industrie van menig Dance-label en menig artiestenmanagement bij elkaar om zaken binnen de Dance te bespreken. Ik merkte daar het beperkte denken aangaande de ontwikkeling van content-exploitatie in de digitale wereld van menig aanwezige. Tijdens de Amsterdam Dance Event in oktober van het vorige jaar. Bij het panel waar ik zetel in had, merkte ik ook het beperkte denken binnen de Dance-industrie.

Ik heb het idee dat sommige zaken (nog) niet opschieten. Daarnaast ben ik verbaasd hoe weinig passie binnen de Dance-industrie bestaat om verder te ondernemen op het muziekvlak. De kansen zijn groter dan ooit en het lijkt er op dat niet iedereen ze ziet of dat sommigen ze gewoon negeren. Er lijkt een vacuüm te ontstaan in de gevestigde orde. Hieronder som ik een aantal voorbeelden op van zaken die ik nog steeds tegen kom en deel ik een inzicht dat ik heb verkregen.

>>> Lees meer

Lees ook: 10 jaar dance-industrie in de digitale wereld (100 artikelen)


Luister ook

Liever luisteren naar de posts van Digitaal Vermogen?
Check dan wekelijks deze playlist

Luister ook naar het boek Digitaal Vermogen via Spotify

Check ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie