Data: Eredivisie 2015-2016 op social media

De eerste wedstrijden in de Eredivisie van het seizoen 2015-2016 zijn inmiddels gespeeld. Ook dit seizoen meet Rankingz de social media prestaties van de verschillende clubs. Onderstaande tabel geeft de stand weer gerangschikt op de invloedscore Klout.

Eredivisie 2015-2016 op social media

Gemiddeld hebben de 18 clubs uit de Eredivisie aan het begin van het seizoen een invloedscore van 66. Dat betekent voor de clubs vanaf plaats 7 tot en met 18 nog wat te winnen valt de rest van het seizoen. Wat is het belang van de invloedscore? Lees hier een uitgebreide uiteenzetting.

Komend seizoen wordt dieper ingegaan op de prestaties van de verschillende clubs op social media.

Lees meer

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie