Lijstje: Top 15 wereldwijde artiesten op Instagram

Het is een belangrijk jaar voor Instagram. Het social media netwerk groeit nog steeds flink door, zo blijkt uit eerdere cijfers. De accounts van de diverse grote internationale artiesten blijven groeien. Vorige week kwam Billboard met de 15 belangrijkste artiesten op Instagram. DDMCA en Jibe zette alle cijfers van deze artiesten samen met Rankingz op een rijtje.

Taylor Swift

Taylor Swift haar account is bijna verviervoudigd in 2015. Zij kreeg er 39 miljoen volgers bij. Dat maakt haar het grootste account. Gevolgd door Ariane Grande en Selena Gomez. Swift heeft op het moment van schrijven meer dan 57 miljoen volgers. Het aantal volgers groeit dagelijks met 6%.

Justin Bieber

Maar toch is het niet het best presterende account. Het best presterend account – gemeten over de afgelopen 28 dagen – is dat van Justin Bieber, gevolgd door One Direction en Chris Brown. Bieber is een fanatieke poster, zo blijkt. Bijna 8 posts per dag en meer dan 220 posts per maand. Dit leverde hem ruim 218 miljoen likes en 3 miljoen comments op. Slechtst presterend account in dezelfde periode is dat van Beyoncé. Onderstaande tabel geeft alle cijfers weer.

Cijfers

Instagram Top 15 - Global Artists.001

Hoe komt de profiel performance index tot stand? Kijk hier …

Wat is het belang van de index? In het hoofdstuk ‘De rol van het internet ecosysteem’ in EDM en de Digitale Wereld wordt het uitgelegd.

Meer


(Advertentie)

boek download edm en de digitale wereld.001

 

 

 

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie