Achtergrond: 5 must-sees in coronatijd (deel 1)

Geschatte leestijd - 3 minuten

De coronaperiode is een bijzondere tijd. Een tijd waarin elke organisatie zichzelf tegen het licht moet houden en zichzelf misschien opnieuw zou moeten uitvinden. In de onderstaande video’s beschouwingen, tips en adviezen voor organisaties in coronatijd.

The audience feedback show

Live On Stage vanuit de Elementenstraat in Amsterdam. De toekomst van Sport, Media & Entertainment. Dit is ‘the audience feedback show’ waarin de content en de gasten zijn afgestemd op de Top10 feedback en vragen van kijkers. Feedback vs vragen. Passie vs profit. Afschalen vs. opschalen. Kruisbestuiving van Sport, Media & Entertainment. Livestream vs. Longtail. Visie & fan ARPU. Digitale & Hybride business modellen.

In deze show Virgil van Dijk, Gini Wijnaldum en Kölsch. Speciale gasten pro kickbox kampioen & MMA fighter Denise Kielholtz, director marketing & digital Eline Deijs van de RAI Amsterdam, ceo Dionne Schulf van Friends of the Brands en mede eigenaar Elise Gruppen van ChicksLoveFood.

>> Bekijk hier alle afleveringen van Live On Stage

Connecting The Dots (samenvatting deel 1)

Op 16 april 2020 sprak Denis Doeland tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier het eerste deel van de samenvatting.

Festivals die verbonden zijn zullen overleven

Elke organisatie is een digitale onderneming, een tech-bedrijf met analoge aspecten. We leven nu eenmaal in het corona-tijdperk, waarin technologie de maatschappij en het systeem fundamenteel voorgoed verandert. De stroom aan informatie is sneller dan ooit tevoren en vereisen dat bestaande ‘stroperige’ processen op de schop gaan. Klanten hebben toegang tot meer informatie dan ooit tevoren en de informatie wordt diffuser dan ooit tevoren. Ze houden dagelijks digitaal contact. Ontwrichtingen van bestaande systemen zijn aan de orde van de dag, de mate van beweeglijkheid neemt daarentegen sterk af. We zullen ons meer dan ooit tevoren moeten gaan verhouden tot onzekerheid, complexiteit en dubbelzinnigheid. 

De coronacrisis is een tijdperk waarin technologie nu echt een ‘commodity’, oftewel een gemeengoed is geworden en waarin digitaal nu echt ‘het nieuwe normaal’ is geworden. In Nederland gebruikt 95 procent van de bevolking internet en zit ruim tweederde van de mensen op sociale media. We zullen vanzelf gaan zien welke artiest of festival relevant blijft in het digitale ecosysteem dat internet heet. De artiesten en festivals die in staat zijn het roer om te gooien en te veranderen zullen een grotere kans op overleving hebben. Organisaties moeten in deze tijd vooruit durven kijken. Dit is hét moment om de volledige digitalisering van de organisatie door te voeren.

De toekomst van festivals en evenementen

Live On Stage vanuit de studio van Top Format Productions in Haarlem. De toekomst van Sport, Media & Entertainment. Deze show de toekomst van festivals en evenementen. Data vs Onderbuik. RIVM vs Digital Leadership. Outbreak Management Team vs Cyberpunks. In deze show Tomorrowland, Burning Man, Day Zero Festival en Mysteryland. Speciale gasten Jebroer, Maurice de Hond en DJ Paul Elstak.

>> Bekijk hier alle afleveringen van Live On Stage

De digitale mogelijkheden in 2020

Denis Doeland (Business & Industry Hacker) deelt in de online talkshow ‘Top Format & TRX Music To The Next Level’ welke kansen er liggen voor bedrijven om meer gebruik te maken van de beschikbare innovaties. Verder bespreekt hij met Robert Daverschot hoe hij zowel Top Format Productions als TRX Music helpt bij hun digitale transformatie!

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie