Voetbalscout makkelijker dan ooit?

Zamante.com

Fascinerend hoe social media zijn weg vindt. In Belgie is er inmiddels al een ‘sociaal netwerk’ voor (prof)voetballers. Geen gek idee van onze zuiderburen. Leuk initiatief om de komende tijd te gaan volgen hoe het zich ontwikkeld. Ben benieuwd wanneer er iemand komt met een dergelijk initiatief voor de Dance-industrie.

Dat op zakelijk gebied een Belgenmop over voetbal misstaat, bewees het Bosman-arrest al. Zamante, een nieuw sociaal netwerk voor de voetbalwereld, zou daarom zomaar een zinvolle site kunnen zijn.

Of je nu een campingvoetballer of een talent bent, alle profielen op Zamante kunnen in contact komen met geïnteresseerde scouts en clubs. Zo is het profiel van Nayib Lagouireh, ex-voetballer van Feyenoord en nu speler van SBV Excelsior, terug te vinden. Maar ook voor de carrièrekansen van trainers, scouts of (ongelukkig) uitgerangeerde voetballers geldt dat ze terecht kunnen op de site, zo laat een promovideo zien.

→ Lees hier het originele artikel

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie