Nasa en Ustream doen live verslag | #nasa #discovery #ustream

Prachtig hoe een historische gebeurtenis hedentendage live wordt verslagen via de nieuwe technologische mogelijkheden, zoals een dienst als Ustream. Zojuist kon je via Ustream op de site van Nasa live meegenieten, compleet met commentaar voorzien door ‘mission control Houston’, van de laatste minuten van de landing van de Space Shuttle Discovery.

De Discovery was de derde van vijf operationele spaceshuttles die werden gebouwd voor NASA. Twee daarvan, de Challenger en de Columbia, zijn verongelukt. De shuttles Endeavour en Atlantis maken in april en juni hun laatste vlucht. Na zijn pensioen komt de Discovery waarschijnlijk in een museum te staan. Bekijk hier ook de wikipedia-pagina van de Discovery.

Space Shuttle Discovery 5 minuten voor landing

Space Shuttle Discovery 1 minuut voor landing

Space Shuttle Discovery geland

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie