Armin van Buuren onder de loep

Armin van Buuren is afgelopen weekend tijdens de Winter Music Conference opnieuw uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Hij heeft de prijs ontvangen tijdens de uitreiking van de International Dance Music Awards in Miami.

De International Dance Music Awards is een belangrijke prijs in de dance-industrie. In Miami werden in 56 categorieën awards uitgereikt. Tienduizenden liefhebbers en professionals uit tientallen landen bezoeken jaarlijks de Winter Music Conference, waar de prijsuitreiking onderdeel van uitmaakt.

Voorafgaand aan de Miami Winter Music heeft #D2W diverse DJ’s gevolgd op een aantal keywords in de diverse social media kanalen. Alle sociale activiteiten zijn de afgelopen weken geanalyseerd. De periode van de analyse omvat 14 februari tot en 13 maart jl. ‘Arminvanbuuren’ en ‘Armin van Buuren’ zijn de gevolgde keywords. Vind hieronder de analyse van de social media activiteiten rondom de winnaar van de IDMA’s. Een diepte analyse volgt in de komende weken. Download hier de volledige infograph.

General Stats Armin van Buuren

Gender Distribution Armin van Buuren

Distributie Armin van BuurenPotential view Armin van BuurenSentiment Armin van BuurenGeo Hat Map Armin van Buuren

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie