Sony stijger in de Customer Satisfaction Index | #analytics

Elke maand is er een update van de Customer Satisfaction Index van Groubal op #D2W. Er wordt gekeken naar de stijgers en de dalers. Tevens wordt er dieper ingezoomd op een bedrijf dat in deze index voorkomt.

Customer Satisfaction Index - May 2011

Deze maand wordt er ingezoomd op  Sony. Na het debacle van de gestolen gegevens van de Play Station gebruikers kun je concluderen dat ze hard stijgen de index. De komende maand houden we in de gaten of er verbetering in de positie van Sony komt. Het gebaar om de kosten van de aanschaf van nieuwe credit cards voor klanten te vergoeden zou daar iets aan kunnen bijdragen.

Customer Satisfaction Index - Sony

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

1 Reactie

Voeg toe

Plaats jouw reactie