Zoekmachines en aanbevelingsites nog dominant | #searchengine

Onlangs publiceerde Business Insider een chart op basis van gegevens van een onderzoek, dat Goldman Sachs heeft gedaan, over de invloed van zoekmachines, aanbevelingsites en sociale netwerken op online koopgedrag. Hoewel de social netwerken in opkomst zijn hebben de zoekmachines en aanbevelingsites nog niets te vrezen op het moment. Google hoeft nog niet nerveus te worden. Doch is het interessant hoe deze cijfers zich in de komende tijd gaan ontwikkelen. #D2W houd ze in de gaten. Vind hieronder de chart.

Facebook Has Little Effect On What You Buy Online

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie