Leesvoer: Week #20 op D2W | #summary

Doelands Digitale Wereld Week 19

D2W gemist deze week op Twitter of Facebook. Geen probleem! Zoals gewoonlijk hier weer een samenvatting voor de regenachtige dagen in het weekend. Leuke artikelen over de talentvolle DJ Hardwell, de Facebook Fapages Top 20, een nieuwe handige tool Cardcloud en Hoe de iPAd daadwerkelijk gebruikt wordt.

Onder de loep: Dj Hardwell | #socialanalytics

HardwellRobbert van de Corput alias DJ Hardwell is een van de eersten die Bubbling remixes maakt van commerciële clubhits. Zijn remix van Eminem’sWithout Me” (de Drunkenmunky versie) trekt destijds veel aandacht. Hardwell wordt beschouwd als een van de nieuwe talenten die Nederland heeft. #D2W heeft de afgelopen 2 maanden […]

Lees hier het hele artikel

Charts: Facebook Fanpages Top 20 | #charts

Infograph Facebook Fanpage Chart Top 20 - 05-2011.001Zoals eerder gemeld vorige maand geeft #D2W elke maand een overzicht van de 20 beste Facebook Fanpages in de Wereld. Er is tevens een Media Top 20. Hierin wordt duidelijk hoe de diverse Media-bedrijven presteren. Daarnaast wordt er ook een landenoverzicht gepubliceerd en een […]

Lees hier het hele artikel

Op het netvlies: Cardcloud | #cardcloud

CardcloudDe site en app, die voorheen bekend zijn geweest, onder de naam ‘My Name is E‘ hebben een update gekregen. De nieuwe naam van de site en app is CardCloud. De vernieuwde app is sinds een maand in de App Store te vinden. Met CardCloud heb je een digitaal visitekaartje, dat je makkelijk met mensen kunt […]

Lees hier het hele artikel

Hoe de iPad daadwerkelijk wordt gebruikt | #survey

iPad in de hand ...Heb je altijd al willen weten hoe mensen met hun iPad omgaan? Wat doen ze de hele dag? Business Insider heeft onlangs de resultaten van een survey vrijgegeven ‘Hoe de iPad daadwerkelijk wordt gebruikt’. Een interessante uitkomst waar lering uit getrokken kan worden. Hieronder enkele van de 25 charts uit het survey.

Lees hier het hele artikel

Enhanced by Zemanta

Plaats jouw reactie