Leesvoer: Week #21 op D2W | #summary

Het is weer weekend! Waarschijnlijk heb je het druk gehad en misschien wel enkele posts op #D2W gemist. Geen probleem hierbij het leesvoer voor van het weekend. Week 21 op #D2W.

Op het netvlies: Skylines | #ophetnetvlies #skylines

SkylinesMaandagavond rond 22.00 uur Nederlandse tijd hebben ze hun applicatie gepresenteerd op TechCrunch Disrupt in New York. Skylin.es een Nederlands fotoplatform, dat zowel webbased is als een mobile-app heeft. Skyline.es maakt het mogelijk om te zoeken naar foto’s van jouw interesse  […]

Lees hier het gehele artikel

Column: Zuinig zijn op wat je hebt verdiend | #column

Paid Owned Earned MediaIn meer dan een decennium hebben zich drie typen media gevormd. Bij internet marketing wordt over Owned, Paid (of Bought) en Earned Media gesproken. Vooral Earned Media is voor organisaties en bedrijven hot. Maar Earned Media is ook het kwetsbaarst voor organisaties en bedrijven. Owned Media Owned Media is media die je zelf beheert, bijvoorbeeld […]

Lees hier het gehele artikel

Presentatie: Investeer in fans | #presentatie

CommunicationCréer fans of gevolg door het beschikbaar maken van content. Neem deel aan de online conversatie met fans: luister, anticipeer en voer dialoog of openbaar, volg en informeer. Omarm de kwaliteiten en ideeën van het publiek en voeg die toe aan het eigen repertoire. Een Artiest of Band zal in het begin van haar carriere […]

Lees hier het gehele artikel

Infograph: Social Business | #infographic

Soclal BusinessJe kunt er niet meer omheen. Social Media, als een komeet schiet dit medium letterlijk door het dak heen. De invloed van het medium is groter dan ooit. Het is een erg dynamisch medium met zijn eigen (spel)regels. Veel bedrijven, organisaties of merken blijven achter […]

Lees hier het gehele artikel

In vergelijking: Staatsloterij vs Postcodeloterij | #socialanalytics

LoterijenSocial Media is het toverwoord tegenwoordig. Het is interessant om alledaagse onderwerpen op de diverse Social Media kanalen te monitoren. Afgelopen week heeft #D2W de Staatsloterij en de Postcodeloterij met behulp van UberVu Social Metrics gemonitored. De resultaten zijn terug te vinden in onderstaande beknopte infographs […]

Lees hier het gehele artikel

Misschien ook leuk om te lezen

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie