Selectie: ChillOutPicks week 28 | #chilloutpicks

Hij kan vandaag natuurlijk niet uitblijven. De wekelijkse #ChillOutPicks. Deze week is er weer een selectie gemaakt van de lekkerste tunes voor een zondag in de tuin of op de bank. Hieronder de tunes van deze week, gecompileerd uit het genre Lounge, Chill Out, Easy Listening, Soul, Jazz, Trip Hop en Ambient.

Chill Out Picks Doelands Digitale Wereld

Een mixtape is van oorsprong een β€˜ouderwets’ cassettebandje (Engels: tape) met een verzameling (mix) muziek of andere geluidsopnamen. De inhoud wordt destijds door de makers van deΒ mixtapesΒ zelf samengesteld door geluid van bijvoorbeeld een elpee of radio-uitzending te kopiΓ«ren.

Na de komst van de compact disc, mp3 is het nu ook mogelijk om digitale mixtapes te maken. Wekelijks vind je de playlisten van #D2W in Spotify. De playlisten bestaan uit onder andere muziek van artiesten als Thievery Corporation, Jens Buchert, Moby, Afterlife,Β Norah Jones, Kevin Yost, Sven Van Hees, Sweet Coffee,Β Black Eyed Peas, Enya,Β Massive Attack,Β Miguel Migs, Bob Sinclar,Β David Guetta, Gotan Project, Rihanna, Michael Jackson,Β Groove Armada, Tosca, Nouvelle Vague, Shock Of Pleasure, Various Artists, U2,Β Bebel Gilberto, Bonobo, Akon, Clan Greco, Enigma, Pink,Β Serge GainsbourgΒ en vele anderen.

Wekelijks verschijnt er een selectie van lekkere Chill Out en Lounge tunes op #D2W.

Luister ook naar

Enhanced by Zemanta

Plaats jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.