Achtergrond: 3 must-reads over het digitaal vermogen

Geschatte leestijd – 3 minuten

Het Digitaal Vermogen is het verborgen vermogen van organisaties, dat tot stand komt door de (digitale) relaties die merken aangaan met fans en klanten. Hoe je dit vermogen ontsluit? Dat leer je in deze drie must-reads.

>> Luister hier naar de podcast Digitaal Vermogen

Digitaal Vermogen

Nog even een korte re-cap. Wat is het digitaal vermogen? Een heldere definitie vind je in onderstaand artikel. Laat het een introductie zijn tot het verborgen vermogen van organisaties

>> Bekijk hier meer definities uit Digitaal Vermogen

Raamwerk voor Digitaal Vermogen

Wil je aan de slag met het Digitaal Vermogen? Dan heb je daar een raamwerk voor nodig. Het Business Acceleration Framework helpt organisaties sturen op het Digitaal Vermogen. Sterker nog: zonder dit raamwerk is het niet mogelijk om het Digitaal Vermogen in kaart te brengen. Dit artikel legt je uit hoe het zit.

>> Bekijk hier meer artikelen over het raamwerk

Het eBook Digitaal Vermogen

Hieronder vind je het eBook Digitaal Vermogen. Hierin lees je hoe je data kan meenemen op de bedrijfsbalans, hoe je de fanrelatie kan optimaliseren en daarmee fan-data kan vergaren. In dit boek deel ik inzichten op basis van praktijkervaring, mijn kijk op de toekomst en een handleiding hoe je alles uit je relatie met fans en klanten te halen.

>> Download hier het boek

Luister ook

Luister ook naar het boek Digitaal Vermogen via Spotify

Bekijk ook


Check ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl

Plaats jouw reactie