Achtergrond: 4 must-reads over house ten tijde van corona

Geschatte leestijd - 3 minuten

This Is Our House voorziet je van de nodige feest- en festival-informatie. Ook nu er in verband met nieuwe corona-maatregelen geen festivals zullen plaatsvinden, zijn er op het blog interessante verhalen te vinden. Deze vier must-reads van This Is Our House mag je niet missen.

House ten tijde van corona

Het is een half jaar geleden dat de Nederlandse dansvloeren in een lange lock-down gingen. Wat is er ondertussen gebeurd en wat is het perspectief op het nieuwe (ab)normaal? TIOH maakte de balans op.

Dance in Nederland is momenteel veroordeeld tot zitten en dromen over vroeger. Bij één plek gaat die vlieger al langer op: JACK Rotterdam. Dit restaurant is gebouwd op de historie van de clubcultuur. This Is Our House ging er een avondje smaakvol dineren, sprak het brein achter JACK en ontdekte dat een bezoek aan de zaak letterlijk een feestje is.

Dit jaar had de grootste editie van Amsterdam Dance Event ooit moeten plaatsvinden. ADE viert tenslotte het 25-jarig jubileum. De conferentie is nu grotendeels verschoven naar een online omgeving en zo zou ADE 2020 qua bereik toch zomaar nog de grootste editie so far kunnen worden. Er komt bovendien nog een ruim programma-aanbod, dus meer dan genoeg te doen, zien en luisteren. Lees hier meer.

This Is Our House zoekt talent

Ben of ken jij een opkomende house-/techno-dj die echt eens aandacht verdient? Tip dan This Is Our House, dat nog kandidaten zoekt voor de mix-/interviewserie Rock The House. Hierin zijn inmiddels al 100 talenten gepresenteerd! Tag jouw artiest(en) in de comments; zij kunnen zich met een korte motivatiemail opgeven via redactie@thisisourhouse.nl. Laat maar doorkomen die namen!

Bekijk alle afleveringen van Live On Stage

Ben je ondernemer of werkzaam in sport, media en entertainment?
Geen KO oplopen tijdens de coronacrisis? Kijk naar Live On Stage!

Bekijk ook

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie