Denis Doeland adviseur digitale transformatie en digitale strategie schrijft al meer dan 10 jaar artikelen over de digitalisering van sport, media en entertainment.

Adviseur digitale transformatie

Hij houdt zich bezig met onderwerpen als marketing efficiëntie, reputatie, bedrijfswaarde verdienmodellen… Precies op het snijvlak van marketing-, reputatie- en verkoop-informatie schept hij context voor corporate finance. Als adviseur digitale strategie hanteert een uniek model gefundeerd op de kracht, macht en potentie van de digitale wereld. Dit noemt Denis ook wel het digitaal vermogen.

Digitaal Vermogen is toepasbaar voor allerlei individuen, branches en organisaties: Balr., Kakhiel, Rumag, Hardwell, Armin Van Buuren, Dj Sam Feldt, Spinnin’ Records, ID&T, New York Times, NPO, Talpa, Voetbal International, Touzani, KLM, NRC, Neymar, Top Notch en Paradiso zijn enkele voorbeelden waar het gedachtengoed op losgelaten is.

Deze voorbeelden zijn allemaal terug te vinden op deze pagina, inclusief de theorie en visie. Lees hier alle artikelen van Denis Doeland adviseur digitale transformatie en adviseur digitale strategie.

ARTIKELEN GESORTEERD OP THEMA

ACTUELE ARTIKELEN

KRIJG MEER INZICHT MET

Nieuwsgierig geworden? Wil je samenwerken?

MEER NASLAGWERK

VIDEO’S VAN DENIS DOELAND


>> Meer over het optimaliseren van jouw Digitaal Vermogen lezen? Download de digitale bundel van drie boeken ter waarde van 75.- Euro. Tijdelijk helemaal voor niets! Download ze hier

>> Masterclass of workshop digitale transformatie boeken? Kijk dan hier

>> Kijk ook naar Trends In Business met de aflevering over digitale transformatie


Check ook

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek