Achtergrond: De rol van het internetecosysteem in EDM

Het ontstaan van technologie, het initiële gebruik, de inmiddels brede penetratie van apparaten verbonden met het internet en het ontstaan van infrastructuur zijn de aanjagers van de digitale verandering. Echter de grenzen en de mogelijkheden binnen de digitale wereld worden elke dag nog steeds verkend, waardoor er steeds weer nieuwe apparaten, toepassingen en netwerken worden bedacht en geproduceerd. Het internetecosysteem is de verbindende factor en vertoont vergelijkenis met een ecosysteem zoals koraal. Als bedrijf, organisatie of merk maak je deel uit van het gehele ‘internetecosysteem’ en van je eigen internetecosysteem, waarbinnen je meer kans wil maken op omarming door de eindgebruiker, de toekomstige fan of klant. In dit hoofdstuk geven we antwoord op de vraag welke rol speelt het internetecosysteem? En hoe werkt het voor de EDM-industrie?

Lees meer in de interactieve voorpublicatie. In deze uitgave worden artiesten en producenten van festivals en evenementen op weg geholpen in het nieuwe businessecosysteem van de muziek- en entertainmentindustrie. De rol van managers, muziekmaatschappijen, muziekuitgevers, festival- en evenementenorganisatoren, merchandisers en sponsorwervers wordt uiteengezet ten opzichte van de ontwikkelingen in de digitale wereld. Deze uitgave helpt artiesten en andere professionals de disruptieve en dynamische digitale wereld te begrijpen.

→ Lees hier: De rol van het internetecosysteem in EDM

→ Download hier: De rol van het internetecosysteem in EDM

 


Ontdek meer van Digitaal Vermogen

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

4Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie