Infograph: Internet 1996 – 2011 wat een verschil! | #infographic

Dat de internetwereld snel evolueert is wel duidelijk, maar hoe snel sommige dingen gaan is wel bizar. Hieronder een infograph van de Online University die laat zien, hoe browsers zijn veranderd, hoe design is veranderd, hoe de tijd die men spendeert 54x zo groot is geworden en het aantal mensen dat in de Verenigde Staten op internet zit 12x zo groot is.

Hoe het internetarchief buitensporig groeit, de laadtijd van een website significant sneller is geworden en dat AOL en Yahoo nog de enige platformen zijn die in de Verenigde Staten nog steeds in de top 10 van best bezochte sites staat sinds 1996. Dit heeft allemaal in nog geen 15 jaar tijd plaatsgevonden. Wat een verschil!

Deze infograph is toegezonden door @ohtinytony (special thanks!)

Internet 1996 - 2011 created by Online University

Internet 1996 - 2011 created by Online University

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s