Dance-Tunes volop in beweging!

Dance-Tunes MP3 StoreOp de kop af heeft Dance-Tunes precies één jaar geleden haar nieuwe website gelanceerd. Naast de flinke stijging in het aantal bezoeken en de komst van veel top labels blijft er altijd ruimte bestaan voor vernieuwing. Dance-Tunes is going to rock 2010!

In het afgelopen jaar heeft Dance-Tunes aandachtig de dance industrie geanalyseerd en is tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor vernieuwing. Medio 2010 zal Dance-Tunes haar drie nieuwe businessmodellen aanbieden. Deze businessmodellen bestaan uit, een ad-based streaming-model, waar men gratis de vetste dance tunes kan streamen. Een payed-based streaming model, waar men zelf kan bepalen wat men luistert, zonder interval van reclame. En tenslotte, de meest aantrekkelijke, , onbeperkt downloaden tegen een vast bedrag per maand!

Hier blijft hier niet bij. Dance-Tunes heeft voor de techneuten onder ons, recentelijk haar publieke API gelanceerd. Hiermee kan elke willekeurige web-developer gebruik maken van de content van Dance-Tunes. Het betreft hier het afspelen van previews on-demand, het ophalen van artwork, en vele andere functies. In het vierde kwartaal lanceert Dance-Tunes haar commerciële API, waarmee gebruikers niet alleen gebruik kan maken van de content van Dance-Tunes, maar ook geld kan verdienen. Dance-Tunes wil iedereen de mogelijkheid bieden zijn of haar eigen Mp3 downloadwinkel op te starten!

Afgelopen April heeft Dance-Tunes haar nieuwe Radio website gelanceerd. Dance-Tunes Radio staat garant voor dagelijks de vetste radioshows, het laatste nieuws en natuurlijk de tofste podcasts. Om Dance-Tunes Radio nog aantrekkelijker te maken, worden alle feesten van ID&T, Sensation en Q-dance live uitgezonden! Dus, heb je misgegrepen naar een kaartje? No worries, Dance-Tunes Radio zorgt er voor dat jij kan meegenieten van het feest. Na elk feest worden de podcasts geplaatst van de livesets van alle uitgezonden DJ’s!

Dance-Tunes gaat dit jaar rocken als geen ander en alle updates van nieuwe ontwikkelingen, tussentijdse aanbiedingen, give-aways en het recente nieuws zijn te vinden op hun sociale netwerken zoals, Facebook, Twitter, Hyves of Youtube.

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie