IMO: alle instant messages in 1 stream | #IMO

 

IMO: all instant messengers in one

Gisterenavond eet ik bij mijn beste vriend en zijn vriendin. Na het eten kijken we het nieuws over Egypte. We raken aan de praat over onder andere de communicatie-etikette en de vele diverse netwerken, die er zijn ontstaan in de afgelopen jaren. MSN, Skype, GoogleTalk en ICQ zijn slechts enkele voorbeelden van de vele instant messaging diensten.

Als je deze wil makkelijk wil beheren zou de informatiestroom van deze diensten op 1 plek samen moeten komen. Deze tool is er inmiddels al een tijdje. Maar speciaal voor mijn vriend deze post over IMO.

Imo.im is een web-based service die gebruikers mogelijk maakt om tekst, voice en video chats via verschillende protocollen te gebruiken. Op dit moment ondersteunt Imo.im AIM, Google Talk, ICQ, MSN, MySpace, Skype, en Yahoo Messenger. De dienst is gratis en heeft geen user-registration of sign-up procedure.

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie