Hoe nieuws in Taiwan wordt geanimeerd ….

Met veel plezier kijk ik naar dit fenomeen. Al een paar dagen kom ik allerlei Taiwanese YouTube filmpjes van Next Media Animation tegen met nieuwsitems, die geanimeerd zijn. Waarschijnlijk kan de desbetreffende berichtgever de beeldrechten niet verkrijgen en maakt daarom het nieuwsitem dan maar na. Zoals dat natuurlijk gebruikelijk is in Taiwan, want daar wordt alles nagemaakt. Het is heel vermakelijk moet ik zeggen. Zie hieronder het bericht naar aanleiding van de steward van de vliegtuigmaatschappij, die opstapte vanwege een vervelende passagier.

Mocht je meer willen zien hier de link naar het YouTube-kanaal van Next Media Animation http://www.youtube.com/user/NMAWorldEdition.

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie