Top virale video van zanger Cee-Lo Green van Gnarls Barkley

Al een paar dagen zie ik aan alle kanten de video ‘F#ck You’ van de zanger van Gnarls Barkley Cee-Lo Green voorbij komen.

Gnarls Barkley werd internationaal bekend na het uitbrengen van hun debuutsingle Crazy. De plaat werd onder meer populair doordat deze veel werd gedraaid op de Britse BBC Radio 1 door Trevor Nelson en Zane Lowe, sinds het einde van 2005. Op 3 april 2006 werd het nummer officieel uitgebracht, nadat het al eerder als digitale download was aangeboden. Het nummer schreef geschiedenis omdat het als eerste een nummer 1 positie verwierf in de hitlijsten alleen door het aantal downloads.

Goed nummer, nog leukere – maar o zo simpele – video met groots viraal effect. Een paar dagen geleden stond de teller nog op zo’n 500.000 views nu is hij inmiddels al de 2 miljoen views gepasseerd. Daar kan geen radiostation in The United Sates tegen op en dat voor een song die de radio niet eens gaat halen maar alle ‘Fuck You’s’ in de tekst. Ook Michiel Veenstra van Radio3 kon het gisterenavond niet laten het plaatje even van mp3 te draaien. Hieronder het videootje …

Related articles by Zemanta

Enhanced by Zemanta

Plaats jouw reactie