Selectie: ChillOutPicks – week 16 | #chilloutpicks

Na de komst van de compact disc, mp3 is het nu ook mogelijk om digitale mixtapes te maken. Playlisten in Spotify is de ‘magic’. De playlisten bestaan uit onder andere muziek van artiesten als Thievery Corporation, Jens Buchert, Moby, Afterlife, Norah Jones, Kevin Yost, Sven Van Hees, Sweet Coffee, Black Eyed Peas, Enya, Massive AttackMiguel Migs, Bob SinclarDavid Guetta, Gotan Project, Rihanna, Michael Jackson, Groove Armada, Tosca, Nouvelle Vague, Shock Of Pleasure, Various Artists, U2, Bebel Gilberto, Bonobo, Akon, Clan Greco, Enigma, Pink, Serge Gainsbourg en vele anderen.

Sinds een paar weken kun je op #D2W een heerlijke selectie voor een rustige zondag thuis op de bank vinden. Hieronder de tunes van deze week, gecompileerd uit het genre Lounge, Chill Out, Easy Listening, Soul, Jazz, Trip Hop en Ambient.

Week 16 - ChillOutPicks

Luister ook naar 

Wil je alle tunes uit de Chill Out Picks in een grote lijst op Spotify. Klik dan hier: ‘Ultimate Chill Out Selection‘ en abonneer je. Elke week op zondag wordt deze lijst bijgewerkt.

Enhanced by Zemanta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s