Inzicht: Nederland op Facebook in cijfers | #inzicht

Veel mensen hebben het inmiddels over het fenomeen Facebook in Nederland. Hoe ziet Nederland er op dit moment eigenlijk uit op Facebook? Hieronder een grafische weergave aan de hand van de gegevens van Socialbakers. Algemene informatie (zoals het aantal Facebook-gebruikers op dit moment, penetratie van de populatie en de online populatie), gebruikers en demografie, man/vrouw verhouding, leeftijdsgroepen, top 5 merken, media en plaatsen waar mensen inchecken en tot slot de advertentieprijzen op basis van CPC en CPM.

Nederland op Facebook - Data

Nederland op Facebook - Data part 2

Nederland op Facebook - Data part 3

Nederland op Facebook - part 4

Wil je meer weten over Socialbakers? Denis Doeland is Socialbakers Consul. Neem gerust contact op of laat een bericht achter onder deze post.

Mogelijk andere interessante artikelen

Enhanced by Zemanta

Plaats jouw reactie