Leesvoer: Week 26 op D2W | #D2W #leesvoer

De week is weer voorbij, het is weekend. Voor iedereen die het druk heeft gehad natuurlijk weer de week op #D2W in samenvatting. Even lekker voor in de tuin of aan de keukentafel, interesssante en leuke zaken uit de digitale wereld. In ieder geval is het een interessante week geweest.

Opvallend: Google+ en nieuwe layout Google Search | #google #layout

Veel techies en internetnerds zoals ik zijn de afgelopen in de ban van Google+. Na diverse vooraankondigingen is het dan zover Google+ is live. Alleen op ‘invite-basis’ welliswaar maar vooruit. Het duurt dan ook een kleine 12 uur na de lancering van Google+ voordat de eerste invite binnen is. Even snel een uiteg over Google+. Google+ lijkt veel […]

Lees hier verder

In vergelijking: festivals Lowlands en Mystery Land | #lowlands #mysteryland

Nederland kent een aantal hele grote festivals, waaronder Lowlands en Mystery Land. De twee festivals vinden dit jaar plaats op respectievelijk 19, 20, 21  en 27 augustus a.s. In aanloop naar de beide festivals zal er gekeken worden naar de diverse Social Media kanalen waarop beide festivals actief zijn, trending topics, sentiment rondom de diverse […]

Lees hier verder

Radio 538Infograph: Radio 538 | #infograph #radio538

De activiteit van Radio 538 op het gebied van Social Media is vrij hoog. Bijna alle DJ’s hebben wel een Twitter-account en ook via het algemene Twitter-account van Radio 538 wordt druk getwitterd. De activiteit op Facebook valt daarentegen nog al in het niet. Voor #D2W genoeg voeding om eens via UberVu Sentiment Analytics 90 […]

Lees hier verder

socialbakers consul 001Inzicht: de kunst van het posten op Facebook | #inzicht

Een Facebook-pagina aanmaken als bedrijf of organisatie dat is tegenwoordig bijna de normaalste zaak van de wereld voor een marketing- of pr-manager. De wijze ‘hoe de Facebook-pagina te gebruiken’ daar is menig marketing- of pr-manager nog naar op zoek. Het posten (lees: berichten plaatsen) op Facebook is een kunst op zich. Wat is de inhoud […]

Lees hier verder

Misschien ook leuk om te lezen

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie