Lijstje: Een andere kijk op Nederlandse artiesten op Facebook

Onlangs verscheen in het November nummer van Entertainment Business verscheen een lijstje met een Top 20 van Nederlandse artiesten op Facebook. De rangschikking vindt plaats op het aantal ‘vrienden’ die een artiest heeft. #D2W heeft dezelfde lijst opnieuw bekeken en gerangschikt op basis ‘engagement’ en ‘interactie’ de mate waarin een artiest in staat is zijn achterban te bereiken en de mate waarop de artiest interactie heeft. Duidelijk wordt dat de artiest met de meeste vrienden niet perse de best presterende artiest of Facebook is. Populariteit laat zich in het social media landschap dan ook niet afmeten door het aantal vrienden dat men heeft. De kwaliteit van een netwerk gaat boven de kwantiteit van een netwerk zoals eerder beschreven op #D2W. Onderstaand de lijst.

EB Top 20 Facebook

→ Hier meer lijstjes

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

2Reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie