Achtergrond: 5 must-reads over de fan-relatie

Geschatte leestijd – 1 minuut

Welk om in de relatie-economie. In deze economie is de relatie met fans bepalend voor het succes van festivals, dj’s en andere merken en organisaties. Maar hoe doe je dat, inzetten op een goede fan-relatie? Deze vijf artikelen helpen je op weg.

>> Luister hier naar de podcast Digitaal Vermogen

Introductie: dit is de relatie-economie

Hieronder vind je een aantal introducerende artikelen, waarin het concept relatie-economie wordt uitgelegd. Deze artikelen leggen je niet alleen uit wat de relatie-economie is, maar ook waarom de festival- en muziekindustrie onderhevig is aan de wetten van de relatie-economie.

Zo werk je aan de fan-relatie

Nu je op de hoogte bent van alle ins en outs van de relatie-economie, ben je vast benieuwd hoe je je staande houdt in deze nieuwe realiteit. Deze drie stukken leren je een en ander over tactieken die je verder brengen in de relatie-economie.


Luister ook

Luister ook naar het boek Digitaal Vermogen via Spotify

Check ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl

Plaats jouw reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.