Rise of Social Commerce | #socialcommerce

Een van de grote namen binnen de wereld van web strategie, interactieve marketing en sociale technologieën is Jeremiah Owyang. Hij is voormalig Senior analist bij Forrester Research. Tegenwoordig door het schrijven van blogs, het gebruiken van Twitter en natuurlijk goede analyses wordt hij wereldwijd gezien als een guru met betrekking tot het belang van sociale media.

Jeremiah Owyang poste een paar dagen geleden deze presentatie ‘The Rise of Social Commerce‘ naar aanleiding van een gegeven webinar. Een heerlijk rapportje met waardevolle informatie om te bestuderen. Doe er je voordeel mee!

Je kan natuurlijk ook het webinar nog een keer ‘on demand’ bijwonen. Kijk hieronder naar het webinar.

Related articles

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie