Lijstje: Armada en Spinnin aan kop in de Nederlandse Dance Labels lijst

Iedereen heeft een online reputatie. Zo ook Nederlandse Dance labels. Een online reputatie bestaat uit conversatie op interactieve websites, gebruikersfora, consumentenorganisaties, zelf opgerichte groepen of Facebook-paginas, functionaliteiten bij  webwinkels ( reviews, ratings, rankings en recommendations) en vele andere mogelijkheden waar fans zich kunnen uitspreken over een label.

Rankingz meet online reputaties van individuen, merken, bedrijven en organisaties. Het credo van Rankingz is:

“We believe having an online reputation is one of the biggest trends in recent years. We offer the online community a Reputation Performance Analysis (RPA) platform which visualizes the day-to-day performance of a reputation provided by data generated by the users and services of the internet. Rankingz is monitoring search engines, blogs, wiki’s, fora, social networks, communities and micro blogs. With Rankingz data will be clearly and joyfully visualized. It is possible to experience how a person, a group of people, a brand or an organization is performing with his/her or its reputation in the total online domain. The results are shown in several rankings together with data and a score available.”

Bekijk hieronder de Top 10 van de Nederlandse Dance labels van vandaag.

Nederlandse Dance labels op Rankingz

De lijst is samengesteld in samenwerking met Silveer van Deinsen. Wil je de gehele lijst bekijken? Kijk dan hier … Zijn er Dance labels die missen in het rijtje meldt ze dan hier aan

Gerelateerde posts

Misschien ook leuk

Andere interessante presentaties:

Meer video’s:
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie