Infographic: Snapshot DJ’s op Facebook

Snapshot DJ's on Facebook - February 2014 - 14 days

Het is fascinerend wat er op dit moment aan de hand is in de DJ wereld. De Winter Music Conference 2014 staat voor de deur en de Amsterdam Dance Event 2014 is in aantocht. DDMCA heeft wat DJ’s uit de DJ Mag Top 100 2013 op een rijtje gezet in bovenstaand snapshot. Het snapshot is gemaakt van de laatste 28 dagen op Facebook. Duiding van de cijfers en grafieken volgt in de komende EDM Monitor 2014 – Q1 die begin April zal verschijnen.

Wil je meer weten over DJ’s op Facebook of Twitter in 2013? Dan kun je ook de EDM Monitor 2013 – DJ’s downloaden via Rankingz.

Lees ook

3 Comments

  1. Kunnen we hieruit concluderen dat de DJ’s vrijwel alleen maar bot’s als fans hebben aangezien de engagement rate van hun posts wel heel klein is? Verbaast me eigenlijk ook niet wanneer je let op hoeveel van de DJ posts ‘sponsored’ zijn.

    1. Dank voor jouw reactie. Dat is een ietwat kort door de bocht conclusie. Het antwoord volgt nog, daar ons onderzoek hiernaar nog verder loopt.

Plaats jouw reactie