Achtergrond: 3 artikelen over podcasts

Geschatte leestijd – 1 minuut

Marketeers, ondernemers en communicatie-professionals kunnen er niet meer omheen: de podcast. In dit artikel vind je drie artikelen over podcasts, zodat je ontdekt hoe een podcast kan bijdragen aan het Digitaal Vermogen van organisaties.

>> Luister hier naar de podcast Digitaal Vermogen

1 | Spotify zet in op podcasts

Merk op dat Spotify (de marktleider in muziek-streaming) de opkomst van podcasts ook niet onopgemerkt laat. Door drie podcast-bedrijven over te nemen, zet Spotify heel slim in op het vergroten van het Digitaal Vermogen.

>> Hier kun je lezen waarom Spotify inzet op Podcasts

2 | Drie podcasts over marketing

Podcasts zijn niet alleen een populair marketingmiddel, maar zijn ook populair luistervoer voor marketeers. Baas & Baas maakte een shortlist met marketing-podcasts. Deze podcasts helpen jou als marketeer op weg.

>> Podcasts die essentieel zijn voor marketeers

3 | Digitaal Vermogen beschikbaar als podcast

Mijn boek Digitaal Vermogen is ook als podcast verschenen. Alle hoofdstukken uit het boek worden één voor één verteld door Dave Albers. De podcast is via verschillende kanalen zoals Spotify, Soundcloud, Google Podcasts en andere platforms te beluisteren.

>> Luister naar de Digitaal Vermogen podcast

Luister ook

Luister ook naar het boek Digitaal Vermogen via Spotify

Check ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl

Plaats jouw reactie