Achtergrond: 6 must-reads tijdens de coronacrisis

Geschatte leestijd – 3 minuten

Het coronavirus heeft een gigantische impact op de dance-industrie. Veel festivals worden afgelast, artiesten zien het aantal streams op Spotify teruglopen en organisaties dreigen failliet te gaan. Deze zes artikelen helpen je tijdens deze coronacrisis.

>> Luister hier naar de podcast Digitaal Vermogen

Inzicht in toestand virus

Het coronavirus (COVID-19) leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen voor Nederland. Organisaties werken samen om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus te beperken. Hier vind je actuele informatie op basis van data. De data wordt regelmatig geüpdatet.

Opvallend genoeg lijkt de groei van het aantal nieuwe besmettingen op de manier waarop virale campagnes zich ontwikkelen. Het virus lijkt dus echt ‘viraal’.

Digitale hartslag en tijdperk na coronacrisis

Veel marketeers en ondernemers vragen zich af of het op dit moment loont om in te zetten op social media en communicatie. In dit blog vind je het antwoord op die vraag.

Marcel Pantera werkt als Mood Manager en Show Director en is met zijn bureau TREAT expert op het gebied van de bezoekerservaring. Hij vertelt in dit artikel hoe festivals en clubs zich op het tijdperk na de coronacrisis kunnen voorbereiden. Marcel deelt zes belangrijke inzichten voor het post-corona tijdperk.

Social verandert bedrijfsvoering

Tijdens deze coronacrisis is het belangrijker dan ooit om te blijven communiceren met fans, volgers en klanten. Elke social media expert of -afdeling kan een aantal zaken van Nestlé leren. Dit zijn de 8 social media lessen van Nestlé, die relevanter dan ooit zijn tijdens deze coronacrisis.

Doordat communiceren via social media zo urgent is – hoe bereik je fans en klanten anders? – is het goed om stil te staan bij de vraag hoe social media de bedrijfsvoering verandert. Sommige organisaties zijn in staat om het roer om te gooien en te veranderen naar een nieuwe realiteit. Zij hebben een grotere kans op succes. Ontdek in dit stuk hoe je dat aanpakt.


Luister ook


Bekijk ookCheck ook

Boeken van Denis Doeland

ook digitaal te lezen bij

verkrijgbaar via scribd issuu

ook te bestellen bij

bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
de boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie