Leesvoer: Week #22 op D2W | #summary

Een heerlijke week vol zon! Wat fijn, fijn, fijn … We kunnen ons natuurlijk voorstellen dat je een en ander gemist hebt. Ook vandaag daarom weer alle posts van de afgelopen week op een rijtje. Hierbij week #22 op D2W.

In vergelijking: Nike, Adidas, Puma en Reebok | #socialanalytics

Van Nike is inmiddels algemeen bekend dat ze zich nadrukkelijk in het online domein begeven. Adidas is ook erg actief en Puma en Reebok proberen ook voet aan de grond te krijgen in het online domein. Een aantal voorbeelden hoe Nike zich online manifesteert. Nike Shout is een manier om voetbalfans tijdens de wedstrijd een ‘stem’ […]

Lees hier het hele artikel

Uit de oude doos: Artiest 2.0 – Is er licht aan het einde van de tunnel? | #oudedoos #column

FansZo’n krappe 2 jaar geleden zijn de columns ‘Artiest 2.0 – Is er licht aan het einde van de tunnel?’ op #D2W verschenen. Vandaag is het tijd om ze nog eens uit de oude doos te halen. Hieronder de driedelige column. Artiest 2.0: is er licht aan het einde van de tunnel? (deel 1) Keer op […]

Lees hier het hele artikel

Uitgelicht: Bob Lefsetz – These are the good old days | #uitgelicht

Bob LefsetzSoms is het leuk om stukken te plaatsen, die mensen inzenden. Vanmorgen via een vriend , die werkzaam is in de muziekindustrie is, in de inbox via e-mail mogen ontvangen een stuk van Bob Lefsetz. Voor #D2W heel herkenbaar omdat er regelmatig posts met soortgelijke strekking worden geschreven. Bob Lefsetz is de laatste jaren uitgegroeid tot […]

Lees hier het hele artikel

In de diepte: Tiësto en Armin van Buuren | #analyse #facebook

Geïnspireerd door de Top DJ’s Onder de Loep serie is er in de diepte gekeken naar de Facebook-bewegingen van Tiësto en Armin van Buuren. In een maand zijn allerlei interessante gegevens bekeken. Hoe groot is hun gevolg? Wat posten ze eigenlijk? Hoe vaak posten ze? En nog vele andere zaken zijn bekeken. Hieronder een samenvatting […]

Lees hier het hele artikel

Misschien ook leuk om te lezen

Enhanced by Zemanta
Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie