Leesvoer: Week 34 op D2W | #D2W #leesvoer

Druk geweest van de week? Geen probleem hieronder alle post van #D2W op een rijtje voor aan de keukentafel of de luie stoel dit weekend.

Vrijdagvideo: Seth Godin ā€“ On the tribes we lead |Ā #vrijdagvideo

Seth GodinSeth GodinĀ pleit dat internet massamarketing heeft veranderd ingegeven door eenĀ menselijke socialeĀ eenheid uit hetĀ verre verleden:Ā stammen.Ā Gebaseerd opĀ gemeenschappelijkeĀ ideeĆ«n en waarden, geeft stamvorming gewone mensen de krachtĀ om te leidenĀ en grote veranderingen te maken.Ā HijĀ spoort ons aan ā€˜tribesā€™ te starten. De vrijdagvideo van deze week is er een uit de oude doos en behoort tot de favorieten uit de TEDTalks serie [ lees meer …Ā ]

Op het netvlies: Memolane |Ā #ophetnetvlies

Memolane#D2W is niet het eerste blog dat over Memolane schrijft, maar deze Web app is zo geweldig dat ze de app haar lezers niet wil onthouden. MemolaneĀ is een appĀ die het lopen langs de digitale ā€˜memoryĀ laneā€™ visueelĀ interactief maakt. De app haalt elk momentĀ dat je hebt gedeeld uit populaireĀ diensten zoalsĀ Facebook,Ā Last.fm, Twitter,Ā Foursquare en nog veel meer. Ze combineert [ lees meer … ]

Infographic: De verandering in de Amerikaanse muziekindustrie |Ā #infographic

US Music Industry ChartDe contouren van het verhaal van de muziekindustrie zijn bekend. Het is fascinerend om te zien hoe onvermijdelijk dit verhaal lijkt zodra je het ziet in onderstaande specifieke bewegende data. Normaliter zie je veel lijn-en staafdiagrammen op basis van dezelfde set van gegevens, alleen bewegen ze niet. Wat kun je leren uit deze bewegende gegevens? [ lees meer …Ā ]

Inzicht: Lowlands 2011 in cijfers |Ā #socialanalytics

Lowlands op Hash-TalkBeter festivalweer was niet denkbaar. De muziek heeft goed zijn werk gedaan zo lijkt het bij het lezen van de recensies. Als je de verhalen er op naleest, dan kan er maar Ć©Ć©n conclusie zijn: dit is een zeer geslaagde editie van Lowlands geweest. Hoe zien de analytics van het net er uit. Wat wordt [ lees meer …Ā ]

Benchmark: Mysteryland vs Lowlands

Mysteryland 2011Dit weekend vindt Mysteryland plaats. Voor het weekend heeft er een nulmeeting plaatsgevonden, na het weekend verschijnt er een uitgebreide analyse op #D2W. In deze analyse zullen de twee grootste festivals van het land met lekaar worden vergeleken. Hier de knopte infograph [ lees meer … ]

Misschien ook leuk om te lezen

Denis Doeland http://www.denisdoeland.com

Slashie: Author, Blogger, Maven, Disruptor, Numerati and Transformer. Passion for IP/Data/Tech/Internet/Social Media and what's next ...

Wellicht vind je dit ook leuk

Meer door Denis Doeland

+ Er zijn geen reacties

Voeg toe

Plaats jouw reactie